Praktické tipy na skvělou dětskou narozeninovou oslavu u vás doma | Hopla

Hračky podle typu

Podle věku

Podle značky

Akce a novinky

Praktické tipy na skvělou dětskou narozeninovou oslavu u vás doma

Praktické tipy na skvělou dětskou narozeninovou oslavu u vás doma
Praktické tipy na skvělou dětskou narozeninovou oslavu u vás doma
Fieldset
hopla
14. 4. 2024
0 komentárov

Uspořádat dětskou narozeninovou oslavu může být velká výzva. Je třeba myslet na mnoho detailů, když chcete zajistit, aby se u vás malí hosté cítili dobře. Ať už se chystáte uspořádat malou dětskou narozeninovou oslavu, nebo oslavu narozenin ve velkém stylu, níže vám přinášíme pár praktických tipů, které vám určitě pomohou a na které nemáte zapomenout.

1. Výběr vhodného místa na oslavu - interiér nebo exteriér?

Při výběru místa je třeba myslet na to, v jakém období se bude oslava konat a jak dlouho předem ji plánujete. Pokud je oslava více než měsíc, sázka na jistotu je určitě interiér. Pokud se však nechystáte použít velké množství prvků, které by v případě špatného počasí bylo potřebné přesunout dovnitř, klidně udělejte oslavu v prostorách vaší zahrady, kde je rozhodně větší prostorový potenciál pro různé pohybové aktivity.

2. Téma a dekorace

Výběr vhodné tématu rozhodně vytvoří tu správnou atmosféru. Oblíbené postavičky a barevné balónky nesmí chybět. Požádejte děti o pomoc při výrobě vlastních dekorací, což bude nejen zábavné, ale i tvůrčí.

Detská narodeninová oslava

3. Připravte jednoduché a oblíbené jídla

Jednohubky, malé sendviče, croissanty a další jednoduché pochoutky určitě nezklamou a zasytí malá bříška. Ujistěte se, že je na oslavě dostatek pití a nezapomeňte se rodičů malých hostů zeptat na možné alergeny.

4. Zábavné hry a aktivity pro děti

Připravte pro děti program plný her a aktivit, aby se u vás skvěle bavily. Soutěže a tvůrčí dílny nesmí chybět na žádné dětské oslavě. Malování na obličej je oblíbená disciplína na každé dětské akci. Nebo si vytvořte originální trička s malými kreativci za pomoci fixek na textil a o zábavu a zároveň dárky máte postaráno! Nebo zahrajte dětem jednoduchý improvizovaný příběh za pomoci našich maňásků. Úplně si vystačíte s jednou nebo dvěma maňásky a špetkou fantazie na to, aby si děti z této narozeninové oslavy odnesly obrovský zážitek. Ze společenských her doporučujeme naši Jengu se zvířátky. Při oslavě venku děti určitě pobaví aktivity jako skákání v pytlích nebo házení míčků na mega terč. Možností je skutečně nepočítaně.

Mega terč pre deti

5. Nezapomeňte na dárky pro hosty

Připravte malé dárky pro malé hosty. Můžou to být například barevné tužky nebo naše škrabací obrázky, které vás nevyjdou moc peněz a potěší určitě každé dítě.

6. Fotokoutek a spomínkové fotografie

Ať už venku nebo uvnitř, nezapomeňte na improvizovaný fotokoutek s balónky a narozeninovým číslem. Díky fotkám si děti o pár let později určitě rády zavzpomínají na tuto krásnou dětskou oslavu.

7. Koordinace s ostatními rodiči

Vytvořte společnou skupinu na Facebooku nebo Whatsappe pro rodiče hostů, kde můžete sdílet informace, odpovídat na otázky a na všem se společně dohodnout. Zohlednění potřeb ostatních pomůže vytvořit příjemnou atmosféru pro všechny.

S těmito praktickými tipy určitě uspořádáte nezapomenutelnou narozeninovou oslavu pro vaše dítě, při které si všichni užijí hodně zábavy. Držíme vám palce!

 

Ohodnoťte tento článek
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Jsme tým odborně školených lidí, který se rozhodl po pozitivních ohlasech ze strany školek a škol posunout naše zkušenosti ohledně vzdělávání a výchovy dítěte s cílem rozvoje jeho dovedností i směrem k vám. K rodičům, kterým záleží na vzdělávání dítěte už od útlého věku. K dětem - badatelům, které neúnavně zkoumají tento svět a baží po odpovědích na jejich zvědavé a nikdy nekončící otázky.

Přidat komentář

Sdílejte tento článek

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podle norem EU!

V ČEM JSME VÝJIMEČNÍ?

Poradenství, inovativnost a široký výběr edukativních hraček!

Rychlé dodání

Doručíme Vám balík i do 24 hodin, kdekoli v Česku!